Υπηρεσίες B2B

B2B Υπηρεσίες του Mathproject

Δημιούργησε μαζί μας ένα διαφοροποιημένο concept για την επιχείρησή σας.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Κέντρα Μελέτης
  • Ιδιωτικά Σχολεία
  • Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
  • Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

Ζήτηση

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι Έλληνες μαθητές χρειάζονται ενίσχυση στις μαθηματικές τους γνώσεις. Δυστυχώς, οι Έλληνες μαθητές ηλικίας 15 ετών κατέλαβαν την 43η θέση ανάμεσα σε 72 χώρες, στις τρεις βασικές κατηγορίες αξιολόγησης, που είναι οι επιστήμες, η κατανόηση κειμένου και φυσικά τα μαθηματικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών σημειώνουν κάμψη και σε σχέση με τις ελληνικές επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων.

Είναι γεγονός, ότι παρόλο που η Ελλάδα είναι εξοικειωμένη με την ιδιωτική συμπληρωματική εκπαίδευση οι Έλληνες μαθητές δεν κατάφεραν να σημειώσουν σημαντικές επιδόσεις. Κάτι που αποδεικνύει ότι το υπάρχον σύστημα εκπαίδευσης τόσο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα είναι παρωχημένο.

Το MathProject αποτελεί την καινούρια μέθοδο εκμάθησης μαθηματικών. Τα παιδιά αποκτούν την εμπειρία εκπαίδευσης με εύκολο και κατανοητό τρόπο.

Μεγάλη Ζήτηση + Ελλιπής Ανταγωνισμός = Τεράστια Ευκαιρία Αγοράς

Το MathProject Spot αποτελεί την επόμενη επιχειρηματική σας κίνηση! Οι ιδανικές ευκαιρίες αγοράς δεν υπάρχει μόνο από την μεγάλη ζήτηση αλλά και από την έλλειψη αντίστοιχης προσφοράς.

Ρωτήστε στην δική σας τοπική αγορά γονείς αν μπορούν να βρουν ένα μαγαζί για να αγοράσουν έναν υπολογιστή ή ένα κινητό. Αμέσως μπορούν να σας δώσουν 3-4 παραδείγματα από καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών. Αν όμως τους ρωτήσετε για εκπαίδευση μαθηματικών για τα παιδιά τους σίγουρα θα δυσκολευτούν να σας πουν κάποιο παράδειγμα. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κέντρα μελέτης αλλά τα μεν προετοιμάζουν τους μαθητές για τις πανελλήνιες ενώ τα κέντρα μελέτης προετοιμάζουν τους μαθητές για την επόμενη μέρα του σχολείου.

Το MathProject είναι ίσως το μοναδικό κέντρο που εκπαιδεύει τους μαθητές στα μαθηματικά δίνοντας τους την δυνατότητα τόσο διεύρυνσης των μαθηματικών όσο και της δομής της γενικότερης σκέψης τους.

Το MathProject ως προϊόν

Για εμάς την ομάδα του MathProject κάθε παιδί μπορεί να είναι καλό στα μαθηματικά. Ο τρόπος όμως που εκπαιδεύονται τα παιδιά δημιουργεί προβλήματα και άγχος σε αυτά.

Το Σύστημα MathProject έρχεται να καλύψει τις αδυναμίες των εκπαιδευτικών συστημάτων ανά τον κόσμο. Με εύκολο και κατανοητό τρόπο τα παιδιά μπορούν να μάθουν εύκολα μαθηματικά.

Το μυστικό δεν είναι άλλο από το να μαθαίνουν τα παιδιά να μαθαίνουν μαθηματικά. Να καταλαβαίνουν γιατί κάνουν όχι να προσπαθούν να απομνημονεύουν φωτογραφικά τις λύσεις.

Μισή ώρα στο MathProject Spot το παιδί μπορεί πολύ εύκολα να προχωρήσει την ύλη, ενώ με 15 λεπτά ενασχόληση στο σπίτι ο μαθητής κατακτά την ύλη χωρίς να κουράζεται.

MathProject – Covid 19

Στην εποχή του Covid 19 το MathProject έχει προσαρμόσει την μέθοδο του με τέτοιο τρόπο ώστε οι μαθητές να απολαμβάνουν την εκπαίδευση από την άνεση του σπιτιού τους.

Μπορεί όμως να συνεχιστεί αυτή η μέθοδος και στην συνέχεια;

Ναι φυσικά, υπάρχουν γονείς που δυσκολεύονται να μεταφέρουν το παιδί τους σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα Spot. Το κοντινότερο Spot στην οικία του ή όποιο διαλέξει ο μαθητής με τον γονιό αναλαμβάνει με τους υπεύθυνους εκπαιδευτές να συνεχίσουν το σύστημα MathProject online. Πεδίο εφαρμογής η μεγάλη γεωγραφική απόσταση, περίοδος διακοπών, κατ’ επιλογή κατ’ οίκον συμπληρωματική εκπαίδευση.